Qui som

ACATS és una productora audiovisual autogestionada que reuneix diverses creadores del món del documental. Una eina per compartir recursos i fer-nos més capaces de generar contingut lliure de mordasses

Desobediència Cultural

D'aquesta manera no són els interessos comercials el que marquen el contingut dels documentals

Microfinançament

Involucrant-nos com a societat, serem capaces d'explicar la nostra pròpia història, des de baix

Solidaritat

Posa't en contacte amb els col·lectius o els creadors dels documental. Com bé sabem, la solidaritat és la nostra millor arma.

Els nostres objectius

Goteo 1

Donar veu als moviments socials que dia rere dia estan lluitant als carrers per un món millor. Permetre que la societat entengui la seva causa i s’hi pugui solidaritzar

Plano poétic

Fer front a la criminalització sistemàtica a la que es veuen sotmeses les activistes i dissidents a través dels mitjans de comunicació hegemònics tot mostrant la seva vessant més humana

MITING_CNT_MONTJUÏC

Recuperar la memòria històrica dels moviments socials a través de la publicació d’obres en les que hi hagi un gran recull documental de les experiències viscudes per l’activisme i la dissidència.

Col·laboradors/es

Teti Films

Temàtica socioambiental i política per narrar el nostre convuls present des de l’òptica de les que volen canviar-ho tot o en pateixen les seves conseqüències.

Utilització de la comunicació com a eina de registre al seu servei i sempre al marge de qualsevol directriu imposada per cap persona o entitat aliena al problema que es tracta.

PewmaFilm – ingobernablesproducciones

Pewmafilm i ingobernablesproducciones volen utilitzar l’audiovisual per donar a conéixer aquelles històries i punts de vista que no tenen cabuda als mitjans de comunicació de masses.

El nostre principal objectiu és utilitzar la creació audiovisual per lluitar contra el pensament hegemònic.

Gemma Serrahima Mackay

Interessada en projectes documentals que permeten donar veu a tothom qui la vulgui alçar. M’agrada treballar entorn els continguts durant tot el procés de creació: la recerca d’informació, la creació del guió així com la preparació i creació de les entrevistes, entre d’altres. He dirigit el meu primer documental The Segovia Big Band i col.laborat en el documental COPEL: una historia de rebeldía y dignidad.

Documentals

La teva col·laboració és vital en aquestes causes!